Bra utbud på ett lättillgängligt sätt

Lite kort om Harrys

Harrys är folkets krog. På Harrys står det varma, välkomnande bemötandet och den goda, vällagade maten i centrum. Krogkedjan Harrys startade i Falkenberg 1993 och finns idag på närmare ett 30-tal orter i Sverige. Krogarna drivs dels av fristående franchisetagare, dels av moderbolaget Harrys Pubar AB, med huvudkontor i Göteborg. Krogkedjan sysselsätter cirka 1000 personer i Sverige.

Det nya Harrys som nu växer fram – bland annat genom premiären i Falkenberg– tar hyllningen av Harry Nilsson ett steg längre. Nya Harrys är helt enkelt en genuin, svensk krogupplevelse. Vi är en mötesplats för alla som under gemytliga former vill njuta av vällagad mat och den underhållning vi erbjuder. Kort sagt, hos Harrys är du alltid i gott sällskap.

Varför valde ni Bisnis Analys?

Vi var intresserade av en tjänst med lättillgänglig data av svenska aktiebolag och Bisnis Analys blev vårt val. Vi tycker att tjänsten är smart och väldigt enkel för att få ut den data vi söker genom filtreringar och avgränsningar på branscher- och kommuner. Vi gillade även bevakningsfunktionen för olika intresseområden som vi vill analysera.

Enkelt att bygga ihop egna företagslistor och följa våra egna franchisetagare men också våra konkurrenterna på marknaden och jämföra våra styrkor och förbättringsområden. Det har också varit enkelt att komma igång med verktyget och supporten med en egen kontaktperson har fungerat jätte bra. Vi får hjälp när vi behöver det vilket Är en fördel med en mindre aktör inom analysområdet, det blir personligare

Andreas Linden

Ekonomi och finanschef, Harrys

Så använder du data och statistik på rätt sätt

Här kan du ladda ner vår PDF: Använd data och statistik på rätt sätt – En kort guide om hur du smartast arbetar med vår statistik för företagsanalyser, jämförelser och konkurrentanalyser. Är du nyfiken på vårt verktyg eller har funderingar på hur du skulle kunna börja använda dig av företagsanalyser i din verksamhet? Då är du varmt välkommen att slå oss en signal på telefonnummer 08 – 409 14 020 så kan vi gå igenom detta tillsammans med dig.