Vårt team

Vill du komma i direktkontakt med någon av våra medarbetare? Här har du oss!

Områdesansvarig hos Bisnis Analys

Här hittar du kontaktuppgifter till områdesansvariga hos oss. Du är alltid välkommen att slå oss en signal!

Eric Appelgren

Eric Appelgren

Partner / Analytiker

Eric har de senaste 15 åren mycket framgångsrikt arbetat inom försäljning och analys av branschdata. De senaste fyra åren innan vi tillsammans grundade Bisnis Analys har Eric varit specialiserad inom finansbranschen med bl.a värderingstjänster.

Under 2015 utsågs Eric Appelgren till en av Sveriges bästa unga entreprenörer under 30 av tidningen Dagens industri, tillsammans med vårt företags affärsidé, produkt samt framtids potential som bolag. (Klicka här för att läsa mer)

Med lång erfarenhet och bred kompetens hjälper Eric företagare i olika branscher att effektivisera och använda branschdata på rätt sätt för att företagare skall få möjlighet att förbättra sina beslut och därmed öka chansen att tjäna mer pengar.
Bättre koll leder till bättre beslut och ökad vinst som är en viktig del i att öka sitt värde för framtiden.

Vill du komma i kontakt med Eric?
E-postadress: eric.appelgren@bisnisanalys.se
Växel: +46 8 409 140 20
Direkt: +46 8 409 140 21

Philip Bergström

Philip Bergström

Partner / Analytiker

Philip har de senaste fem åren mycket framgångsrikt arbetat inom finanssektorn med B2B försäljning av värderingstjänster och med analys av branschdata. Parallellt med arbete har han utbildat sig till ekonom vid Stockholms universitet med redovisning som huvudinriktning.

Med sin gedigna erfarenhet hjälper han företagare i olika branscher att använda branschdata på rätt sätt för att på så sätt spara tid för analys och öka försäljningen.

Vill du komma i kontakt med Philip?
E-postadress: philip.bergstrom@bisnisanalys.se
Växel: +46 8 409 140 20
Direkt: +46 8 409 140 22

Henrik Larsson

Henrik Larsson

Marknad

Henrik har en tidigare bakgrund inom finans och marknadsföring. Brinner för tydliga budskap och paketering samt nya sätt att se på gamla ”tråkiga” arbetssätt.

Vill du komma i kontakt med Henrik?
E-postadress: henrik.larsson@bisnisanalys.se
Växel: +46 8 409 140 20

Christoffer Tyrefors

Christoffer Tyrefors

Utveckling

Christoffer har en lång och gedigen bakgrund inom E-handel och produktutveckling på nätet. Behärskar det mesta inom kodning och de kunskaper som inte finns tillgängligt adderas i hög fart. Sover knappt vilket gör att Christoffers arbetsdagar och resultat överglänser andras.

Vill du komma i kontakt med Christoffer?
E-postadress: christoffer.tyrefors@bisnisanalys.se
Växel: +46 8 409 140 20